BBP'li Adaylar İlçe Ziyaretinde Bulundu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Milletvekili adayları ilçe ziyaretinde bulundu.

  • 318
BBP'li Adaylar İlçe Ziyaretinde Bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE KASTAMONU 1.SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI AHMET YELİS, MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SATILMIŞ KÜLÇE VE ERHAN BAŞER İLE ABANA VE ÇATALZEYTİN’DE SEÇİM ÇALIŞMALARINDA BULUNDU.

Abana Esnafını ziyaret eden BBP’li adaylar, vatandaşlarla oturup sohbet ettiler, oy istediler. Daha sonra  diğer aday ve teşkilat mensuplarıyla Çatalzeytin ilçesine hareket ettiler.

Çatalzeytin de bir kahvede sohbet eden Yelis, Abana ve Çatalzeytin'in deniz ve doğa güzelliğinden öncellikle Kastamonu sakinlerinin, sonrada çevre ve Ülke insanının yararlanması için tanıtımına hız verilmeli, turizmin canlandırılması için merkezi çaba sarf edilmelidir dedi.

Ahmet Yelis, gençlik yıllarında Abana ve İlişi (Yaka ören) ye yabancı turistlerin geldiğini, özelikle Ankara ilinden yerli turistlerin geldiğini, lakin tesis ve ilgi olarak önem verilmemesi nedeniyle bugün, daha geri seviyede olduğumuz ortadadır dedi. Abana sahilinde 4 yıldızlı bir tatil köyü yapılmasının bile hazmedilemediğini ve şikayetler sonucunda belirli bir bölümünün devre dışı kaldığını söyledi.

BBP Milletvekili Adaylarından Erhan Başer yaptığı konuşmada, Çatalzeytin de yaptıkları gezide Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Fırsatları Arttırma ve Teknolojiyi iyileştirme Hareketi (FATİH) adıyla başlatılan proje kapsamında 10. Sınıf öğrencilerine tablet dağıtım töreni yapıldığını öğrendik dedi.

Yaptıkları araştırmada, Çatalzeytin Şehit Engin Açıkgöz lisesinde gerçekleştirilen dağıtım törenine AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Sayın Metin Çelik, Ak Parti ilçe Başkanı Sayın Sinan Karadağ’ın katıldığını öğrendiklerini ifade etti. Erhan Başer, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürüne soruyorum? bizleri ve diğer Muhalefet Partisi Adaylarını törene davet ettiniz de bizim haberimiz mi olmadı? ya da hiç davet mi etmediniz? ben Alperen ocakları vakfında  görev yapmış, gençlerle ilgilenen ve gençlere hizmet eden biriyim. Bizim geleneğimizde yetiştirilen birçok genç bugün Devlet bürokrasisinde ve özel sektörde Ülkemize hizmet etmektedir. Bu ülkenin iktidar ve muhalefet partili Milletvekili Adayları ülkeye hizmet vermek için çaba sarf eden saygın insanlardır. Anayasa ve Kanunlar karşısında hem vergi vermek, hem de vatandaşlık haklarına sahip olmada eşittirler. Sayın Çelik, Hukukçu bir Milletvekili adayı olduğunuzu biliyorum, Seçim sürecinin ve yasaklarının başladığı bu dönemde Muhalefeti yok sayarak yapılan tören hakkındaki görüşlerinizi de öğrenmek isterim dedi.