BBP'li Yelis'ten Seçmenlere Teşekkür

Ahmet Yelis, 1 Kasım 2015 Genel seçim sonuçlarının, Milletimize, Ülkemize ve Kastamonu özelinde Bütün Kastamonulu hemşerilerime hayırlı olmasını dilerim dedi.

  • 332
BBP'li Yelis'ten Seçmenlere Teşekkür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Büyük Birlik Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Yelis; Kastamonu’dan Milletvekili seçilen AKP Adayları, Sayın Hakkı Köylü, Metin Çelik ve Murat Demiri tebrik ederim.

Demokrasinin olmazsa olmazı Siyasi Partilerimizin; Kastamonu’da yarıştığım değerli adaylarına siyasi yaşamlarında başarılar dilerim.

Milletimiz 7 Haziran 2015 seçimleri sonucunda uzlaşarak kurulamayan hükümeti, sandıkta kurmuştur.

İnşallah bu seçim; antidemokratik seçim ve siyasi partiler yasasıyla yapılan, fırsat ve propaganda eşitsizliğinin yaşandığı son seçim olur.

Büyük Birlik Partisi Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun kurduğu; davası, misyonu ve kadroları olan bir siyasi harekettir.

Seçim sürecinde söylediğim gibi sonuçtan ziyade inandığımız değerleri Milletimizle paylaşmak için siyaset yapan, bunun için proje ve politika üreten bir siyasi partiyiz.

Biz zaferle değil, seferle mükellefiz.

Siyaseti hiçbir partinin karşıtı, alternatifi veya muadili olmak için değil, küresel emperyalizmin ve küreselleşmenin kötü sonuçlarından Milletimizi korumak için yapıyoruz. İnsanların gözleriyle gördüğüne ancak inandığı ve sayıların saygınlığının, fikirlerinin saygınlığın önüne geçtiği ortamda bizi oylarıyla destekleyip Kastamonu’da 4. Parti konumuna yükselten değerli Kastamonulu seçmenlerime teşekkür ediyorum.

Bir Kastamonu sevdalısı ve hizmetkârı olarak, Kastamonu’ya ve Kastamonu halkına her platformda hizmet edeceğimi ifade etmek isterim.

Diğer Milletvekili adayı arkadaşlarım Satılmış Külçe ve Erhan Başer’le birlikte hepinizi en derin saygı ve sevgiyle selamlarım.