'Bu vebali kim ödeyecek'

Taşköprü Spor Kulübü Yönetim Kurulu açıklamada bulunarak, 'Bu vebali kim ödeyecek.' dedi.

  • 3031
'Bu vebali kim ödeyecek'

Taşköprü Spor Kulübü Yönetim Kurulu, dün oynanan Voleybol müsabakasında rakip takımının maçtan çekilmeyi istemesi ve maçın iptal edilmesi ile ilgili açıklamada bulunarak, salon çatısının ciddi şekilde su akıttığını yetkililere defalarca ilettiklerini kaydetti.

"Çatının su akıttığını defalarca söyledik"

Taşköprü Spor Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada, rakip takım oyuncusunun ıslanan zemin üzerinde sakatlı geçirdiğini belirterek, "Dün Taşköprü Kapalı Spor Salonunda Saat 16.00 da PTT Spor Kulübü ile Bayanlar 2. Ligi Voleybol Müsabakasında maça çok iyi başlayıp ve ilk seti 25-14 gibi farklı bir skor ile kazanan takımımız, İlçe Gençlik ve Spor Salonunun maçtan yaklaşık üç hafta önce gerekli kurum ve kuruluşlara şahıslara kulübümüzün görevi olmamasına rağmen salon çatısının ciddi bir şekilde su akıttığının defalarca söylenmesine karşın çatıdaki sorunun giderilmemesi üzerine, rakibimiz takım oyuncusunun ıslanan zemin üzerinde ciddi bir sakatlık geçirmesiyle birlikte ıslanan zeminin defalarca silinmesine rağmen saha zemininin elverişsiz olmasından dolayı rakibimizin maçtan çekilmek istemesi ile birlikte maçın hakem ve gözlemcisi tarafından maç iptal edilmiştir." denildi.

"Şimdi size sesleniyoruz"

"3 yıldır gece gündüz demeden memleketimizin çocuklarına voleybolu sevdirmek için ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edebilmek için çalışıyoruz. Salonu tıklım tıklım dolduran taraftara şahsi arabasına binip şehir dışından gelen sporcu ailelerine, ciddi sakatlık geçiren rakip takım oyuncusuna ki geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Rakip kulübün buraya gelmek için yaptığı masrafa, kulüp yönetimimizin yaptığı masrafa, sporcularımızın verdiği emeğe Gençlik Spor çalışanlarına saha görevlilerine hakem heyetine ve bu ile, ilçeye yazık değil mi? Maçın ne karara bağlanacağını hep birlikte göreceğiz, umarız kulübümüz aleyhine bir sonuç olmaz. Bunun vebalini de kimse ödeyemez."