CHP'nin TÜGVA ile ilgili iddialarına yanıt!

AK Parti Milletvekili Metin Çelik ve AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, muhalefetin TÜGVA ile ilgili iddialarına yanıt verdi.

  • 1366
CHP'nin TÜGVA ile ilgili iddialarına yanıt!

AK Parti, Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nı hafta sonunda Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.

AK Parti Milletvekili Metin Çelik ve İl Başkanı Doğan Ünlü, CHP'nin Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ile ilgili iddialarını cevapladılar.

Nasrullah Gazetesi'nin haberine göre;

"Gençlerimize yapılan desteklerden neden rahatsız olunuyor?"

TÜGVA tartışmalarını cevaplayan Doğan Ünlü; “Muhalefetin yalanları ve yanlışları bitmiyor. TÜGVA ile ilgili son dönemlerde CHP'li belediyeler tarafından sistematik bir karalama çalışmaları var. Bu yurtlar gençlerimize sosyal ve kültürel çalışmalarına destek oluyor. Gençlerimize yapılan desteklerden neden rahatsız olunuyor? Peki, Ataşehir Belediyesi İstanbul'da bir kulübe belediyenin yerini tahsis etti. Onlar önce belediyeye ait yerlerin kimlere tahsis edildiğine baksın. Yalan ve iftiralarla mücadele yürüttüklerini sanıyorlar. Sizin mücadeleniz terör örgütleri ile olmalıdır. Gençler olmamalıdır. Bu yapının asıl sahibi devlettir. Süresi bittiği zaman belediyeye devredilecektir. Bunların sadece yararı vardır. Bunlara destek 
olmak varken neden köstek oluyor?” dedi.

"Asla bu ülkeye baş eğdiremeyeceksiniz"

Milletvekili Metin Çelik; “Türkiye Gençlik Vakfı bu ülkeye, bu ülkenin gençlerine büyük hizmetler yapmakta. Milli değerlerimize bağlı, Türkiye'nin kutlu geleceğini, büyük ve güçlü Türkiye idealine inanmış gençler yetiştiriyor. Onların çekemediği aslında bu. Gidip, tamamen kanuna uygun bir şekilde yapılan işlemleri, sanki usulsüzmüş gibi vatandaşın önüne getirmeye çalışıyorlar. Vatandaşımızın aklını bulandırmaya çalışıyorlar. Türkiye Gençlik Vakfı da, diğer kamu yararına vakıflar gibi bu imkanlara sahip olabilecek bir vakıftır. Hükümet kararıyla bu tahsisler, bu onaylar belediyeler kanalıyla verilebilir. Bunlar yasal şeylerdir. Tek amaçları var. Sanki usulsüz bir iş yapılmış gibi vatandaşın aklını bulandırmak. Asla başaramayacaksınız. Asla bu ülkeye baş eğdiremeyeceksiniz. Asla bu ülkeyi, bu milleti yolundan döndüremeyeceksiniz. Bütün oyunları Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bozmaya ve büyük, güçlü Türkiye hedeflerimize yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.