CHP'li Alemdar, Vidinlioğlu'nu tebrik etti

CHP Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Uğur Alemdar '31 Mart seçimlerini geride bıraktık. Kastamonu'da kazanan ve kaybedenler muhakkak kendi içlerinde bunun analizlerini yapmışlardır ya da yapacaklardır' dedi.

  • 782
CHP'li Alemdar, Vidinlioğlu'nu tebrik etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Alemdar; “Cumhuriyet Halk Partisi örgütü olarak çok iyi bir aday ve çok iyi bir çalışma ile Kastamonu’yu sosyal demokrat bir belediyecilik ile tanıştırmak için gerekli çalışmayı yaptık. Seçim bittiğinde tarafları suçlamak yerine kendi içimizde gözden kaçan gerçekleri, yanlışları ve daha iyisini yapmamıza gereken doğrularımızı masaya yatırıp gerekli değerlendirmeyi yaptık.

Seçim süreci boyunca gece gündüz demeden çalışan bütün teşkilatımıza; gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza, belediye ve il genel meclisi üyesi adaylarımıza, bizimle beraber zor olanı başarmaya çalışan İyi Parti teşkilatına, bize oy veren seçmenlerimize, ileride gönüllerini kazanıp oy alacağımız Kastamonulu bütün hemşehrilerimize çok teşekkür ederiz.

Kastamonu Belediye başkanlığını seçilen Op. Dr. Galip Vidinlioğlu’nu tebrik eder, başarılar dileriz.

Kastamonumuza ayrım gözetmeden hizmet edeceği konusundaki umudumuzu canlı tutmak istediğimizi belirtmek isterim. Kastamonuyu bir adım öteye götürecek her çalışmanın destekçisi olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.

Seçim çalışmaları boyunca bize ilgisini esirgemeyen, ziyaretlerimizde bize konukseverlik gösterip ağırlayan bütün kurum, kuruluş ve STK’lara teşekkür ediyoruz. Bize oy veren seçmenlerimize özellikle teşekkür ediyoruz. Her şart altında bize güvenip partilerini destekledikleri için. Hangi sebeple olursa olsun tercihini başka partilerden yana kullanan seçmenimize ulaşacağız. Kendi içimizde bulduğumuz bu eksikliği ortadan kaldırıp seçmenimizi geri döndüreceğimizden eminiz. Bunda kararlıyız. 

Diğer parti seçmenlerinin tercihlerini sorgulamadan Cumhuriyetin kurucu değerlerini ve ülkemiz vatandaşlarını bir arada tutan millet değerlerimizi en iyi şekilde anlatacak İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Eskişehir Tekirdağ, Kırşehir, Aydın, Muğla, Antalya, Hatay, Artvin, Bolu, Sinop, Bilecik, Ardahan, Burdur, Çanakkale, Edirne gibi Kastamonu’yu da sosyal demokrat belediyecilik ile tanıştıracağız.

Kastamonu’yu bu sefer sosyal belediyecilik ile tanıştıramadık diye küsecek ve darılacak, çalışmalarımızı bırakacak değiliz. Tam tersine Kastamonu’yu en kısa zaman içinde sosyal demokrat belediyecilik ile tanıştırmak için daha çok çalışacak ve halkımıza kendimizi daha çok anlatacağız.

Bu vesileyle seçimin tarafı olan partili partisiz herkese tekrar teşekkür ediyoruz. Kastamonu’ya bahar gelecektir, bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Çünkü bizim yok."