CHP'liler 'Birlik ve Beraberlik Yemeğinde' Buluşacak

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu İl Teşkilatı bugün Ünal düğün Salonu'nda 'Birlik, Beraberlik, Dayanışma ve İktidara Yürüyüş Yemeği' düzenleyecek.

  • 493
CHP'liler 'Birlik ve Beraberlik Yemeğinde' Buluşacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et


CHP Kastamonu İl Teşkilatı Birlik, beraberlik ve aday tanıtım yemeği düzenleyecek. Yaklaşık bin 200 kişinin katılması beklenen aday tanıtım yemeğine dışarıdan da çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.

İl teşkilatı tarafından organize edilen yemek, yaklaşan genel seçimler öncesinde partililere moral vermek, partililer arasında kaynaşmayı sağlayarak, seçim öncesi birlik ve beraberlik sağlamak amacıyla yapılacak. Yemek programına, Kastamonu il, merkez ilçe ve diğer ilçe teşkilatı üyeleri, partiyi destekleyen vatandaşların yanı sıra, Kastamonu dışından da çok sayıda konuk katılacak.

“SEÇİMLER ÖNCESİNDE HEPİMİZ MORAL DEPOLAYACAĞIZ”

Düzenledikleri yemekle ilgili olarak kısa bir değerlendirme yapan CHP Kastamonu İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı: “Vereceğimiz bu yemekle bütün partililerimizi bir araya getireceğiz. Teşkilat içerisinde hiçbir şekilde kırgınlık ve dargınlık olmadığını herkese göstereceğiz. Şimdi birlik ve beraberlik dönemi artık. Bu yemek birlik, beraberlik ve iktidara yürüyüş yemeğimiz olacaktır” diye konuştu.