'Dış transferde sakin ilerleyeceğiz'

GMG Kastamonuspor Kulübü As Başkanı Erkan Yılmaz, 'Dış transferde sakin ilerleyeceğiz.' dedi.

  • 3387
'Dış transferde sakin ilerleyeceğiz'

GMG Kastamonuspor Kulübü As Başkanı Erkan Yılmaz, GMG Kastamonuspor Kulübü olarak 2023-2024 sezonu öncesi çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz." dedi.

"Geride bıraktığımız sezonun en son karşılaşması olan Kırşehir Futbol Kulübü maçının hemen ardından iç transfer ile ilgili çalışmalarımıza derhal başladık." diyen Yılmaz, "Onursal Başkanımız Sayın Cengiz Aygün, Kulüp Başkanımız Sayın Burak İzbeli ve Yönetim Kurulumuz ilk olarak mevcut Teknik Direktörümüz Levent Eriş, hemen ardından ise mevcut kadrodaki tüm futbolcularımızla görüşmeler gerçekleştirdi. İç transferde büyük bir aşama kaydedilmiş olup, son görüşmelerde önümüzde süreçte yapılacaktır." diye konuştu.

Yılmaz ayrıca, "Konu ile ilgili detaylı bilgilendirme önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecektir." dedi.

"TFF MUTLAKA BİR ADIM ATMALIDIR"

Yılmaz, "Her kulüp gibi bizlerde transfer piyasasından şikayetçiyiz. Bazı kulüplerimizin futbolcu transferlerinde piyasanın çok üzerinde fiyatlar çekmesi, çoğu kulübümüzü zor duruma sokmuştur. Bunun sonucunda, bazı kulüplerin maddi imkansızlıklardan ötürü iflas bayrağını çekmeleri ise kaçınılmazdır. Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu konu ile ilgili acilen bir adım atmasını birçok kulüp gibi bizlerde beklemekteyiz." ifadelerini kullandı.

"DIŞ TRANSFERDE SAKİN İLERLEYECEĞİZ"

As Başkan Erkan Yılmaz, "Bir yandan iç transfer ile ilgili görüşmelerimiz devam ederken, diğer taraftan da dış transfer çalışmalarımız sürmektedir. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda çok sayıda futbolcu ile temas halindeyiz. Şu aşamada bir isim vermek elbette doğru olmaz. Ancak ilk etap kampımızın başlayacağı 10 Temmuz’a kadar transferde çok ciddi mesafe almış olacağımıza inanıyoruz. Bilindiği üzere transfer dönemi sezon başlangıcına kadar devam ediyor. O nedenle 10 Temmuz sonrasında da kadromuza yeni isimleri katabiliriz. Dış transferde önceliğimiz sakin ilerlemek olacak. Sokağa atacak bir kuruşumuz yok, bu nedenle akılcı bir yol izliyoruz. Onursal Başkanımız Sayın Cengiz Aygün’ün de daha önceden ifade ettiği gibi, yeni sezon öncesi şampiyonluk ipini göğüsleyecek bir kadro kurmak için çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

"TESİSLERİMİZDE YENİLEME DEVAM EDİYOR"

Yılmaz, "Bu arada Kuzeykent Mahallesi'nde bulunan tesislerimizde sezon bitimiyle birlikte yenileme çalışmalarına başladık. Binamızı daha konforlu hale getirmek hedefiyle inşaat çalışmalarımız sürüyor. Çok kısa bir sürede inşaat çalışmalarını tamamlayacak, hemen ardından ise çevre düzenlemesiyle birlikte tesisimiz daha güzel bir görünüme kavuşacaktır. Ayrıca Kastamonu Belediye Başkanımız Sayın Rahmi Galip Vidinlioğlu'nun talimatlarıyla tesis sahamızda da gerekli iyileştirme çalışmaları yapılmaktadır. Bu çalışmalarda ise ilk etap tamamlanmıştır. Bu vesileyle Kastamonu Belediye Başkanımız Sayın Rahmi Galip Vidinlioğlu ve ekibine GMG Kastamonuspor Kulübü olarak teşekkürlerimizi sunarız." şeklinde konuştu.

GAZİ STADYUMU’NDA İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI

Yeni stadyum projesi hayata geçene kadar, 2023-2024 sezonu öncesinde Gazi Stadyumu'nda bazı iyileştirme çalışmaları talepleri olduğunu belirten, GMG Kastamonuspor Kulübü As Başkanı Erkan Yılmaz, "Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Reşat Asrak, Futbol Şube Sorumlumuz Barış Kılınçkıran ve Kulüp Müdürümüz Nuri Dinç ile birlikte Gazi Stadyumu'nda mini bir toplantı gerçekleştirdik. Saha içi, tribünler, soyunma odaları ve stadyum çevresinde bazı düzenlemelerin yapılması talebimizi Sayın Müdürümüze arz ettik. İnşallah en kısa sürede bu düzenlemelerin hayata geçirileceğini ümit ediyoruz. Taraftarımız hiç merak etmesin. Onursal Başkanımız Sayın Cengiz Aygün, Kulüp Başkanımız Sayın Burak İzbeli ve yönetim kurulu olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Daha düne kadar transfer tahtasının kapalı olması ve daha başka sorunlar nedeniyle liglere katılıp katılamayacağı hep soru işareti olan, adeta yalnız bırakılan takımımızın, önümüzdeki sezonda şehrimizin yüzünü güldüreceğine inancımız tamdır." ifadelerini kullandı.