Galatasaraylılar Son Derbiyi Birlikte İzleyecek

ultrAslan Kastamonu İl Koordinatörü ve Kastamonu Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Kayaçal, sezonun son derbisini birlikte izlemeye davet etti.

  • 717
Galatasaraylılar Son Derbiyi Birlikte İzleyecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayaçal; "ultrAslan Kastamonu İl Koordinatörlüğü ve Kastamonu Galatasaray Taraftarlar Derneği olarak, 2015-2016 Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonunun son derbisi olan Galatasaray - Beşiktaş maçını 8 Mayıs Pazar günü akşam saat: 20:00'de; bu sezon boyunca takımımızın tüm maçlarını izlediğimiz yer olan Otogar Hilal Kafeterya Çay salonu ve Simit Fırını'nda Dev Ekranda izleyeceğiz. Kastamonu'daki tüm Galatasaraylıları Tek Bilek Tek Yürek olmaya çağırıyoruz.

Bu vesileyle, geçtiğimiz hafta Eurocup Şampiyonu olarak, her branşta, enlerin ve ilklerin takımı olduğunu gösteren Galatasaray Erkek Basketbol Takımımızı da canı gönülden tebrik ediyor ve seneye Euroleague'de başarılar diliyorum. Galatasaray'ımızın Kuruluş amacının Türk olmayan takımları yenmek olduğunu da tekrardan tüm dünyaya göstermişlerdir. İmkanı olan taraftarlarımızı da, sadece futbolda değil basketbolda da kombine almaya davet ediyorum.

Ayrıca Challange Kupası'nda finale çıkan Kastamonu Bayan Hentbol Takımımıza da rövanş mücadelesinde başarılar diliyorum."