'Herkes yoluna!'

Sitemiz köşe yazarı ve futbol antrenörü Emin Eğri'den maç kritiği. 'Herkes yoluna!'

  • 1888
'Herkes yoluna!'

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, deplasmanda Somaspor'la karşı karşıya geldi.

Temsilcimiz GMG Kastamonuspor, Somaspor'la 1-1 berabere kaldı.

Sitemiz köşe yazarı ve futbol antrenörü Emin Eğri, maçın kritiği yaptı.

Eğri, "KSK maçını izlemedim, sonuca göre rahat yorum yapabilirim. Son üç maç 1-1. İkisinde yenilgiden beraberliğe ulaşıyoruz, birinde önde iken (İnegöl) uzatmada gol yiyoruz.

Bunun faturası Levent hocaya kesilecek elbette! Bu günkü maça kısaca değinirsek, yeni transferlerden üç oyuncu kadroda, ne hikmetse ikinci yarıya 3 yeni oyuncuyu çıkararak tarihi eser sınıfına giren Abdulaziz’i alıyor. Bilmem aralarında nasıl ilişki varsa vazgeçemiyor! Onun gol atması şu anda iyi oyuncu olduğunu göstermez!

İyi diyen varsa neden hep yedek, neden 6 transfer yapıldığını da sorgulasın.

Sayın hoca; sezon başından beri ilk yarıda aldığın maçlara baktığında ders almadın, galip gelince başarılı olduğunu düşündün. Kastamonu’daki her maçtan sonra başarıya destek için uyardık ama sen çok büyük hocasın ki(!) tv’de 'ben eleştiriyi okumam, yardımcılarım önemli bir şey varsa bana bildir' diye 'Ancoletti' havalarından geçiştiriyordun!

Takımın doğru dürüst bir oyun düzeni yoktu. Baskı yoktu, hücumda katkı yoktu her şey adeta deneme yanılma ile geçiyordu. Oyuncu değişiklikleri de izleyenlerce kabul görmüyordu ama hocanın kararı diye saygı gösteriliyordu.

Konuşmalarında, tv programlarında edebiyat yapıp felsefe dersi vermeye kalkarken, sahadaki takımının oyunu kimseyi tatmin etmediğini anlamıyordun. Sonuca odaklanmışsın, böyle gider zannettin!

Ayrıca kendini o kadar yükseklerde görüyordun ki, eleştirenlere 'Leş kargaları' diyordun! Ortada leş kargası var ise, diğer yanda da 'LEŞ' var demektir!

Oyuncular gayet iyi ama orkestra şefi olan hoca iyi olmayınca korodan kakofoni çıkmaktadır. Aynı sizin yönettiğiniz gibi!

Bana sürpriz gelmedi bu sonuç. Çünkü kapasiteni aşan bir döneme girmiş, yükün altında ezilmiştin! Ama sana güvenenler, başta Başkan Cengiz Aygün 'DÜZELİR' umudunu taşıdığı için başarısızlığını yüreğine gömmüştü! Bilmem artık halen tahammül edebilir mi?

Öz eleştiri yap, pılını pırtını topla ve memleketine yol al derim. Bu saatten sonra hiçbir krediniz kalmamıştır!

Yedi puan farkı koruyamayıp 6 haftada 'çöküş' yaşayan hocanın yeri takımın başı olamaz! Puan cetvelinde fazla kaybedilmiş bir şey yok gibi görünse de sizinle bırak arayı kapatmayı, fark daha da açılır.

Yönetim ne karar verir bilemem ama seninle şampiyonluk olmayacağı siyah beyaz kadar nettir! Hep hayal sattın, gerçeklere gözlerini kapadın, iyi niyetli eleştirilerden bile ders almadın. Öyle ya, sen 'Büyük hocasın' eleştiri kabul etmezsin.

Kastamonu’da 400 bin, dışarıda 1 milyon Kastamonu taraftarına hayal kırıklığı yaşattın. Sana her şey verildi ama karşılığı 'HÜSRAN' oldu.

Artık yanlışlarını Kastamonu çekmek zorunda değil."