İhsangazi TEMA'dan Ankara TEMA'ya Ziyaret

Şükrü Bitkin TEMA Vakfı Ankara İl Temsilciliğine ziyaret düzenledi.

  • 1397
İhsangazi TEMA'dan Ankara TEMA'ya Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Erozyonla Mücadele Doğal Varlıkları Koruma ve Ağaçlandırma Vakfı İhsangazi Gönüllü Sorumlusu Şükrü Bitkin TEMA Vakfı Ankara İl Temsilciliğine ziyaret düzenledi.

Ziyaret Sırasında Ankara İl Temsilcisi Mukadder Ekremğlu ve gönüllüler ile sohbet eden Şükrü Bitkin, İhsangazi de gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi verdi. Ardından Ankara il temsilciliğinin de faaliyetlerinin görüşüldüğü ziyarette Kastamonu'nun kültürel değerleri de konuşuldu.

İlimizin coğrafi özellikleri ve kurtuluş savaşındaki önemine de vurgu yapan Bitkin, ilçelerimizi de tanıtarak doğal güzellikleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Şükrü Bitkin, ilimizin kültürel değerlerini gittikleri her yerde anlattıklarını ve anlatmaya da devam edeceklerini belirterek ilimizin tanınmasında gerekeni yapacaklarını belirtti. Ardından TEMA Vakfı olarak da ilimize değişik illerden vakıf temsilcilerini davet ederek hem ilimizin doğal güzelliklerini hemde kültürünü tanıtacaklarını belirtti.

İlerleyen Dönemlerde Ankara TEMA ile geniş katılımlı etkinlikler düzenleyeceklerini de belirten Bitkin, kendilerini misafir eden TEMA Vakfı Ankara İl temsilcisi Mukadder Ekremoğlu'na ve Ankara gönüllülerine teşekkür etti.

(KG)