Milletvekillerimiz Meclis'te yemin etti

Kastamonu Milletvekilleri, TBMM'de bugün yapılan törenle yeminlerini etti.

  • 1863
Milletvekillerimiz Meclis'te yemin etti

TBMM Genel Kurulu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Başkanlığında 28. Dönem Milletvekili Ant İçme Töreni için toplandı.

AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ve Fatma Serap Ekmekci ile CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı yeminlerini ederek görevlerine başladı.

AK Parti Milletvekili Halil Uluay yemin sonrası ilk açıklamasında, "28. dönemde evliyalar şehri, şehitler diyarı Kastamonu'muzu temsil etmek adına Gazi Meclisimizde yeminimizi ettik. Rabbim bizlere hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin." dedi.

AK Parti Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, "Milletvekili yemini ettim. Her kelimesine harfiyen uyacağıma söz veriyorum. 'Fırsat eşitliği, liyakat, şeffaflık, hesap verebilirlik' başlıca ilkelerim olacak. Hak ve doğrudan asla ve asla ayrılmayacağım. Aziz vatanımıza ve yüce milletimize hayırlı olsun." dedi.

CHP Milletvekili Hasan Baltacı, "Eşit, onurlu ve adil bir düzen kurmak için; aynı heyecan, aynı inanç ve aynı kararlılıkla mücadeleye devam edeceğiz. Görevimizin başındayız." dedi.