Öğrenciler, Öğretmenleri İçin Klip Çektiler

Kastamonu'da bir ortaokulda eğitim gören öğrenciler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla klip çekti. Klip, kısa sürede izlenme rekoru kırdı.

  • 898
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Öğrenciler, Öğretmenleri İçin Klip Çektiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’da, merkez ilçeye 20 kilometre uzaklıktaki Kuzyaka köyünde eğitim-öğretim gören öğrenciler, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında öğretmenleriyle birlikte ‘Benim Adım Öğretmen’ adlı klip çekti. Klipte, öğrenciler ve öğretmenler birlikte oynadılar. Eğlenceli dakikaların yaşandığı ‘Benim Adım Öğretmen’ klibinde, 8 derslikli Kuzyaka Ortaokulu'nda okuyan öğrenciler ve öğretmenler unutulmaz dakikalar yaşadı. Çekilen klip, sosyal paylaşım sitelerine yüklendi. Kısa sürede büyük ilgi gören ve izlenme rekorları kıran klip, fenomen haline geldi.

Öğrenciler tarafından çekilen klipte, tüm okul görev aldı. İki dakika 37 saniye süren klipte öğrenciler, öğretmenlerine hem güzel bir sürpriz yapmış oldu hem de 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında farklı bir etkinliğe imza atmış oldu. Klibin sonunda öğrencilerin öğretmenlerine koşarak kucaklaşmaları ise, duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)