Resul Dindar konserine büyük ilgi

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen ünlü sanatçı Resul Dindar'ın konseri büyük ilgi gördü.

  • 4027
Resul Dindar konserine büyük ilgi

Ünlü sanatçı Resul Dindar'ın sahne aldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamındaki konser yoğun ilgi gördü.

Kastamonu Belediye meydanında düzenlenen konsere binlerce vatandaş katılırken, konser Grup 3'ü 1 arada sahne performansıyla başladı. Birbirinden özel eserleri seslendiren grup, konsere katılanları coşturdu. Ardından Dj Nail performansıyla devam eden etkinlik Resul Dindar konseriyle son buldu. Konsere katılanlar Resul Dindar'ın birbirinden güzel şarkılarına eşlik etti.

Resul Dindar konserine büyük ilgi

Konser programında gençlere seslenen Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, "Cumhuriyet’e sahip çıkın. Çünkü Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti sizlere. Gençliğe hitabede sizlere sesleniyor. Her zaman muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki asil kanda mevcut. Lütfen kendinize güvenin." dedi.

Resul Dindar konserine büyük ilgi

Kızıl elmanın Türkiye Yüzyılı olduğunun altını çizen Vidinlioğlu, Belediye çalışmalarından bahsederek, "Biz söz verdiğimiz her şeyi birer birer yapıyoruz. Sevgili gençler söylenecek çok şey var. Elbette ki bu tarz etkinliklerin ayrı bir güzelliği var. Sizlerle buluşuyoruz hem de yaptıklarımızı sizlere gösterme imkanı buluyoruz." diye konuştu.