Taşköprü Adliyesi veda yemeğinde buluştu

Taşköprü Adliyesi'nde görev yaparken Kastamonu Adliyesi'ne tayinleri çıkan zabıt katipleri için veda yemeği düzenlendi.

  • 5748
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Taşköprü Adliyesi veda yemeğinde buluştu

Taşköprü Adliyesi'nde zabıt katibi olarak görev yaptıkları sırada Kastamonu Adliyesi'ne tayinleri çıkan Özay Dernek, Murat Derelioğlu, Büşra Temür, Duran Salık ve Fuat Cesur için yemek programı düzenlendi.

Taşköprü Adliyesi tarafından düzenlenen yemek programına, Taşköprü Cumhuriyet Savcıları Hasan Aydın, Hüseyin Manas Eyüboğlu, Hakimler İrem Eyüboğlu, Çağla Yaşar, Taşköprü İlçe Jandarma Komutanı Üstegmen Yasin Bulut, Taşköprü Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Kamil Er, Adalet Komisyonu Başkanlığı Yazı İşleri Müdürü Mehmet Dabancı, avukatlar ve adliye personeli katıldı.

Yemek sonunda; tayini çıkan zabıt katiplerine savcı ve hakimler tarafından plaket takdim edildi.

Duygusal anların yaşandığı programda tayini çıkan zabıt katipleri, Taşköprü'de görev yapmaktan dolayı onur ve mutluluk duyduklarını, huzurlu bir ortamda görev yaptıklarını, amirlerine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiklerini belirttiler.

Plaket takdiminde bulunan savcı ve hakimler, Kastamonu'ya tayini çıkan katiplerle birlikte çalışmaktan memnuniyet duyduklarını, yargı hizmetinin yürütülmesindeki emek ve katkılarından dolayı müteşekkir olduklarını bildirerek yeni görev yerlerinde başarılar dilediler ve geceye katılan misafirlere ve katkıda bulunanlara teşekkür ettiler.

Program vedalaşma ile son buldu.