'Taşköprü Verdiği Desteğin Karşılığını Alacak'

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, hafta sonu Kastamonu'yu ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile görüştü.

  • 349
'Taşköprü Verdiği Desteğin Karşılığını Alacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Arslan, Bakan Eroğlu’na Taşköprü’de yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi verirken Bakan Eroğlu’da Arslan’a, projesi devam eden ilçenin içme suyu ihtiyacını ve 12 köyün sulama ihtiyacını karşılayacak olan Hasanlı Göleti Projesi’nin normal süresinde tamamlanacağı müjdesini vererek Projenin İshale Hattı ve Arıtmasının 2016 yılı programına alınması için yetkililere talimat verdi.

AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü, Metin Çelik ve Murat Demir’in girişimleri sonucu büyük mesafe kat eden Hasanlı Göleti İçme Suyu Projesi’ne ilgi ve alakasından dolayı Bakan Eroğlu’na ilçe halkı adına teşekkür eden Belediye Başkanı Arslan, ilçe için hayati önem arz eden Hasanlı Göleti İçme Suyu Projesi’nin hızlı bir şekilde devam etmesinden memnuniyet duyduklarını belirterek ilçe halkının kısa sürede doğal kaynaklı içme suyuna kavuşacak olmasının kendilerini de ayrıca mutlu ettiğini ifade etti.

Arslan, ayrıca “Hasanlı Göleti İçme Suyu Projesi’ne start verilmesinden bugüne kadar ki sürece kadar emeği geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü, Metin Çelik ve Murat Demir’e, AK Parti İl Başkanı Halil Uluay ve yönetimi ile ilçe teşkilatlarına, ilçe halkım adına teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Arslan, şunları kaydetti, “Taşköprü halkımız 30 Mart 2014 mahalli seçimlerinde ve 1 Kasım genel seçimlerinde gösterdiği ferasetinin karşılığını gerek Hasanlı Göleti İçme Suyu Projesi ile gerekse kamulaştırma çalışması tamamlanan ve hızlı bir şekilde devam eden Organize Sanayi Bölgesi’ne ve akabinde doğalgaza da kavuşarak alacaktır."

AKİF DOĞAN (İHA)