TÜMKASDER'de Şenol Çağlar dönemi

TÜMKASDER Yönetimi, işlerinin yoğunluğu nedeni ile görevinden ayrılan kurucu Başkan Murat Çalık'ın yerine, yönetim kurulundan Şenol Çağlar'ı oy birliği ile yeni Başkan olarak seçti.

  • 611
TÜMKASDER'de Şenol Çağlar dönemi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan seçilerek gösterilen teveccühe teşekkür eden Şenol Çağlar, “TÜMKASDER ’in aydınlık geleceği için tüm enerjimle çalışacağıma, bölgemin kalkınması yönünde projeler üreteceğime ve hemşerilerimin birlik ve beraberliği için çaba göstereceğime yeni dönemde söz veriyorum” diye konuştu.

Yönetim Kuruluna ve tüm gönüldaşlara teşekkür eden kurucu Başkan Murat Çalık, “Biz bir sevda için yola çıktık. Kurulduğumuz ilk günden bu yana, bölgemiz için çalışan, üreten, paylaşan ve dağıtan bir dernek olabilmenin mücadelesini verdik. 5 yılda 479 faaliyet gerçekleştirdik. Bu çabamızda bizlere desteklerini esirgemeyen, tüm eski ve yeni Yönetim Kurullarımıza ve gönüldaşlarımıza özellikle teşekkürlerimi belirtmek istiyorum. Bugünden sonra, Sn. Şenol Çağlar ile yeni bir dönem başlayacak” dedi. Toplantı sonunda Yönetim Kurulu, başarılı çalışmaları dolayısıyla kurucu Başkan Murat Çalık’a, seramikten özel bir şilt hediye etti.