Yerel yönetimler istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı

AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sinop Milletvekili Nazım Maviş başkanlığında gerçekleştirildi.

  • 524
Yerel yönetimler istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantıya Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Sinop Milletvekili Nazım Maviş'in yanısıra AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Kalafat, İl Kadın Kolları Başkanı Eda Şen, Ak Parti İl yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanları, ilçe ana kademe gençlik ve kadın kolları başkanları, 3 kademe ilçe yerel yönetimler başkanları, İl genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri de katıldı.

Toplantıda AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, Milletvekili Metin Çelik, İl Başkanı Doğan Ünlü ve Belediye Başkanı Tahsin Babaş konuşma yaptı.

Il Genel Meclis üyelerinin ve Belediye Meclis Üyelerinin önemine değinen AK Parti İl Başkanı Ünlü; "İl Genel Meclis Üyelerimiz ve Belediye Meclis Üyelerimiz ilçelerin nabzını okuyan, sıkıntılarını bilen, ilçe halkıyla sürekli temas halinde olan kişilerdir. Ülkemizin içinden geçtiği bu önemli süreçte İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyelerimize de; ilçelerimizdeki, köylerimizdeki, mahallelerimizdeki yatırımların ve çalışmaların takibi, eksiklerin giderilmesi hususunda çok büyük görevler düşüyor" dedi.

Toplantı sonunda Ak Parti İl Başkanı Doğan Ünlü tarafından Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş'e hediye takdiminde bulunuldu.