Akmansü paneli yapıldı

Dadaylı Miralay Halit Akmansü Paneli düzenlendi.

  • 782
Akmansü paneli yapıldı

Moderatörlüğünü Prof. Dr. Mehmet Serhat Yılmaz'ın yaptığı Dadaylı Miralay Halit Akmansü Paneli Kastamonu Halk Eğitimi Merkezi salonunda yapıldı.

Prof. Dr. Mehmet Serhat Yılmaz, Kastamonu'ya değer katanlar arasında bulunan Dadaylı Miralay Halit Akmansü'nun çok önemli ve özel bir yeri olduğunu söyledi.

Programa katılan panelistler Prof. Dr. Ercan Çelebi, Doç. Dr. Sibel Kundakçı ve Eğitimci-Yazar Halil Serdar Bıyıklı, Akmansü ile ilgili anlatımlarını gerçekleştirdi.

Akmansü paneli yapıldı

Panele, Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Köksalan, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Ayata, Kastamonu Üniversitesi Tarih Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şerif Demir, Daday İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Şirin, Daday İlçe Müftüsü Eyüp Bucan, İl Milli Eğitim Şube müdürleri, İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri, Okul müdürleri, Eğitimci-Yazar Mümtaz Tiftik, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Orhan Sancaktaroglu, İmam Hatipliler Derneği Başkanı Kamil Öz, Özel Birey ve Aileleri Derneği Başkanı Huriye Boyraz, Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Hüseyin Mahmutoğlu ve öğrenciler katıldı.