'Cide ile ilgili büyük hayallerim var'

Cide Belediyesi AK Parti Belediye Başkanı aday adayı, AK Parti Meclis Üyesi İş Adamı Güner Durası, 'Cide ile ilgili büyük hayallerim var.' dedi.

  • 1349
'Cide ile ilgili büyük hayallerim var'

Cide AK Parti Belediye Başkanı aday adayı İş Adamı Güner Durası, İstanbul temaslarına hızlı başladı.

Cide Güren Dernekler Federasyonu Başkanı Mevlüt Çelik ve federasyon başkanlarıyla toplantı düzenlendi.

İstanbul Maltepe'de bulunan genel merkezde düzenlenen toplantıda konuşan Güner Durası, "Uzun yıllardır Cide'de ticaret yapıyor ve uzun yıllar siyasetle uğraşmış bir babanın evladı olarak siyasetin içinden gelen siyasete yabancı olmayan bir kardeşinizim. Halihazırda Cide Belediyesi'nde Meclis Üyeliği görevini yürüttüğüm AK Parti'den Belediye Başkanı aday adayı oldum." dedi.

'Cide ile ilgili büyük hayallerim var'

"Cide'nin makus talihsizliğini yeneceğiz"

Durası, "Ticarete prensiplerinden taviz vermeyen idealist çalışmalarımızla yılardır Cide'de ve İstanbul'da hemşerilerime hizmet ettim ve etmeye de devam ediyorum. Ticari bilgi birikimimiz, siyasetten gelen aileden gelen siyasi tecrübelerimiz ve halihazırda yaptığımız Belediye Meclis Üyesi olarak Cide'mizin makus talihsizliğini yenecek güzel hizmetler getireceğime ve bu konuda örnek belediyecilik hizmeti ile Cide'mizi tanıştırmak ve taçlandırarak başarılı hizmetler getirmek istiyorum. Bunu başaracağıma olan inancımla bu kutsal hizmet yolunda yola çıktım." diye konuştu.

"Cide'ye özlenen hizmetleri kazandıracağız"

Cide AK Parti Belediye Başkanı aday adayı Güner Durası şöyle devam etti:

"Güren benim bölgem, yılladır süre gelen sorunları biliyor siz değerli hemşehrilerimden alacağım yetki ile Cide'ye özlenen ve beklenen hizmetleri kazandırmak adına desteğinize talibim bu güzel organizasyonu düzenleyen Sayın Federasyon Başkanım Mevlut Çelik ve tüm federasyon başkan ve yönetici kardeşlerimize ve hanımefendilere teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Toplantı, konuklara yapılan ikramın ardından toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.