Yerel basının kalbi Kastamonu'da atacak

'Yerel Basının Sorunları' konulu söyleşi programı Kastamonu'da gerçekleştirilecek.

  • 1175
Yerel basının kalbi Kastamonu'da atacak

Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD) ile Küresel Gazeteciler Konseyi’nin (KGK) ortaklaşa organize ettiği iftar ve "Yerel Basının Sorunları" konulu söyleşi programı, 16 Mart Cumartesi akşamı Kastamonu’da gerçekleştirilecek.

Kastamonu’nun ev sahipliğinde yapılacak olan programa, Bolu, Düzce, Karabük, Bartın, Zonguldak, Çankırı, Çorum, Sinop, Amasya ve Kastamonu’da bulunan 20’nin üzerinde vasıflı yerel gazete ve internet sitelerinin sahipleri katılacak.

Kastamonu Armoni Park Otel’de yapılacak olan programa ayrıca Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı ve Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Kurul Üyesi Mehmet Ali Dim ile Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Sekreteri Lütfü Karakaş da katılacak.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Kastamonu Gazeteciler Derneği Başkanı ve Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi İzzet Sarı, amaçlarının mübarek Ramazan ayında bir araya gelerek hem yerel basının sorunlarını masaya yatıracaklarını hem de bölgede bulunan yerel basın arasındaki birlik beraberliği sağlamak olduğunu söyledi.